main logo
1715

Ghimpu, după plecarea lui Munteanu: Valeriu, totuși ești un mincinos

Președintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, vine cu o reacție după ce Valeriu Munteanu a anunțat că părăsește formațiunea.

Ghimpu, după plecarea lui Munteanu: Valeriu, ești un mincinos

Liderul liberal susține că Munteanu minte.

„Valeriu, totuși ești un mincinos, Dorin are dreptate. Repet încă o dată, la Consiliu tu ai vorbit primul, iar eu ultimul. Și atunci spune-mi, te rog, cine a vrut să influențeze membrii Consiliului, eu sau tu? Și a doua întrebare, de ce crezi că Membrii Consiliului n-au ținut cont de ce ai apus tu, iar în final, tu ai propus să nu participăm în alegerile din februarie?”, menționează Mihai Ghimpu într-o postare pe Facebook, citat de IPN.

„Despre participarea pe lista ACUM nici nu s-a discutat, de aceea, președintele Dorin Chirtoacă are dreptate în ceea ce a spus. Atât pentru acest moment”, mai scrie Mihai Ghimpu.

Într-o conferință de presă, susținută marți, 11 decembrie, Valeriu Munteanu a anunțat că, după 11 ani de activitate, pleacă din PL. 

Valeriu Munteanu va susține viitorul bloc ACUM, despre care spune că reprezintă „opoziția unită, opoziția autentic pro-europeană, pro-românească, anti-Putin și anti-binom”. Potrivit lui Munteanu, Mihai Ghimpu nu dorește ca partidul să meargă în blocul opoziției unite, iar de ce nu dorește acest lucru, o va clarifica istoria. Cel mai mare regret, spune Munteanu, este pentru Dorin Chirtoacă, care nu poate să vină cu o viziune proprie pe acest subiect crucial, ci se subordonează agendei impuse de Mihai Ghimpu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării