main logo
1466

Ghilețchi spune când l-a vizitat ultima dată pe Filat. Ce au discutat

Deputatul din grupul Popular European, Valeriu Ghilețchi susține că l-a vizitat pe fostul său lider de partid, Vlad Filat, la Penitenciarul 13 din Capitală, unde este deținut în prezent. „E o responsabilitate morală” care îi revine, zice Ghilețchi.

Ghilețchi spune când l-a vizitat ultima dată pe Filat. Ce au discutatGhilețchi spune când l-a vizitat ultima dată pe Filat. Ce au discutat

„L-am vizitat în această primăvară, cred că a fost în luna mai sau poate la începutul lunii iunie, i-am făcut o vizită în penitenciar. Am mers să-l vizitez, totuși am fost împreună mai mulți ani, apoi mai este și partea asta umană, morală, cred că e de datoria oricărui creștin, e o responsabilitate morală care îmi revine.

Am discutat vreo oră, am depănat anumite amintiri, am discutat despre situația actuală, dar a fost și un moment în care am vrut să-i ofer un sprijin moral, dumnealui se află în detenție și bineînțeles, împrejurările de acolo nu sunt care te înalță”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Valeriu Ghilețchi spune că deși are o agendă încărcată, până la sfârșitul anului 2018 îi va mai face o vizită lui Vlad Filat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării