main logo
387

Gheretele și alte unități comerciale, din nou în vizorul Primăriei

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a rugat astăzi să-i fie prezentate toate informațiile privind adresele unde au fost amplasate gheretele și unitățile comerciale, în contextul în care Primăria a început o luptă cu așa-zisa „gheretizarea orașului”.

Gheretele și alte unități comerciale, din nou în vizorul Primăriei

În cadrul Primăriei a fost creată o comisie specială ce va verifica documentele ce au stat la baza amplasării gheretelor care au apărut în ultimele luni pe străzile Capitalei. Președintele Comisiei este șeful Direcției Juridice, Valeriu Bogdan, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

„Din Comisia fac parte alte persoane decât cele care sunt nemijlocit implicate la eliberarea schemelor de amplasare și notificări. Rog toată informația să fie prezentată, începând cu luna aprilie, adresele unde au fost amplasate și documentația care a stat la baza eliberării actelor permisive pentru amplasarea gheretelor și unităților comerciale”, a spus Ruslan Codreanu, care a precizat că a avut mai multe discuții cu pretorii și angajații Direcției Comerț la capitolul respectiv.  

Primarul interimar a mai spus că raportul final al comisiei urmează a fi prezentat în două săptămâni. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării