main logo
3304

Gavrilița: PSRM și Șor nu vor ridica mâna când vor vedea programul meu

Premierul desemnat este convinsă că deputații socialiști și cei din Partidul Șor nu vor îndrăzni să voteze Guvernul Gavrilița.

Gavrilița: PSRM și Șor nu vor ridica mâna când vor vedea programul meuFoto: știri.md

Gavrilița a argumentat aceasta prin faptul că pe deputați ar putea să-i sperie programul de guvernare care va fi prezentat în Parlament, transmite Știri.md.

''Nu cred că deputaților menționați li se va ridica mâna când vor vedea programul nostru. Noi venim cu un program care intră în conflict direct cu felul în care politicienii corupți văd rolul statului. 

Intenția noastră este să lichidăm schemele de delapidare, să protejăm averea statului, să oprim schemele de corupție și contrabandă și să oferim economiei, antreprenorilor, oamenilor care aduc valoare o gură de oxigen necesară pentru ieșirea din criză.

Dar, repet, propunerea actuală a Partidului Acțiune și Solidaritate, în ceea ce ține echipa de guvernare și programul de reforme rămâne valabilă, fie că e votată de acest Parlament, fie, în scenariul mai bun, că e votată în Parlamentul viitor. 

Problemele țării trebuie rezolvate de oameni competenți, serioși, care se bucură de suport sincer și constructiv în Parlament și au în față un mandat de 4 ani de la cetățeni pentru a face viața mai bună pentru toți'', a declarat Gavrilița.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării