main logo
3166

Gavrilița, despre cooperarea cu Rusia: Ne bucură declarațiile lui Kozak

Șeful Cabinetului de miniștri al Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a evaluat pozitiv vizita șefului adjunct al administrației prezidențiale a Federației Ruse în Moldova, Dmitrii Kozak.

Gavrilița, despre cooperarea cu Rusia: Ne bucură declarațiile lui Kozak

Declarația a fost făcută la emisiunea „Piatnitsea” cu Anatolii Golia, relatează eNews, transmite Știri.md.

„Le-am promis cetățenilor o politică externă echilibrată în interesul cetățenilor. Trebuie să avem relații pragmatice bune cu toți partenerii. Avem o agendă bogată și importantă în relațiile noastre bilaterale cu Rusia. Suntem mulțumiți de declarațiile pozitive ale domnului Kozak. Avem pe agenda noastră o decizie privind contractul de gaz, așa că vom lucra împreună la această problemă ”, a spus Gavrilița.

„Începem să lucrăm la principalele probleme ale țării. Avem o situație de piață foarte dificilă, prețul gazului crește în întreaga lume. Acest lucru face ca agenda noastră de protecție socială să fie și mai importantă. Acest lucru este, de asemenea, important pentru a sprijini întreprinderile. Dacă oamenii au pensii și salarii mari, acest lucru va avea un efect pozitiv asupra micilor întreprinderi locale ”, a subliniat premierul.

Știri.md amintește că Dmitrii Kozak a avut o vizită de lucru la Chișinău, unde s-a văzut cu președintele Rep. Moldova, Maia Sandu, viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, și viceprim-ministru pentru Reintegrare, Vlad Kulminski, și alți membri ai Guvernului.

Vezi ce a declarat Dmitrii kozak după întrevedere.

La fel și Maia Sandu a venit cu mai multe declarații după întrevederea cu Kozak.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării