main logo
520

Gavrilița a vorbit cu reprezentantul UE despre aderarea la comunitate

Pentru a facilita aderarea la Uniunea Europeană, Guvernul Republicii Moldova a luat o serie de măsuri, inclusiv înfiinţarea funcţiei unui alt secretar general adjunct la ministere.

Gavrilița a vorbit cu reprezentantul UE despre aderarea la comunitateFoto: fb.com

Această funcţie este concepută pentru a coordona procesul de dezvoltare şi monitorizare a implementării cerinţelor ţării pentru aderarea la UE, transmite Știri.md.

Premierul Natalia Gavriliţa a spus acest lucru la o întâlnire de ieri, de la Bucureşti, cu şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac.

"Discuţiile au vizat statutul de ţară candidată al Republicii Moldova, procesul de aderare la UE, dar şi eforturile întreprinse de autorităţile de la Chişinău pentru asigurarea stabilităţii şi rezilienţei economice a ţării", a scris premierul pe Facebook după întâlnire.

Potrivit acesteia, s-a discutat şi despre impactul războiului din Ucraina asupra Moldovei şi despre crizele provocate de acesta.

"Guvernul gestionează criza energetică şi, în ciuda tuturor dificultăţilor, continuă să efectueze reforme", a scris Gavriliţa.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării