main logo
15303

Furtul miliardului: Stoianoglo sugerează că Sandu ar putea fi anchetată

Procurorul general a amenințat guvernările din anii 2014-2015, în cadrul cărora a activat Maia Sandu în calitate de ministru al Educației.

Furtul miliardului: Stoianoglo sugerează că Sandu ar putea fi anchetatăColaj: știri.md

Întrebat cum parcurge dosarul furtului miliardului, Stoianoglo a declarat că în curând va veni cu o propunere de modificare a legislației pentru a putea trage la răspundere unele figuri politice care ar fi fost implicate, transmite Știri.md.

”Noi permanent am vorbit despre organizatorii furtului miliardului, despre beneficiari, dar până acum Procuratura nu a analizat acțiunile și deciziile adoptate de Guvern.

Noi avem o problemă cu tragerea la răspundere penală a oamenilor care au fost în componența unor organe colegiale. În cel mai apropiat timp noi vom veni cu niște propuneri pentru schimbarea legislației, inclusiv pentru tragerea la răspundere a oamenilor din organele colegiale.

Mă refer la toți membrii Guvernului din perioada 2014-2015”, a declarat Stoianoglo.

Reamintim că, în iulie 2012, Maia Sandu a devenit ministru al Educației în Guvernul Republicii Moldova, funcție deținută până în iulie 2015.

Ulterior, preşedintele Maia Sandu a numit false şi iresponsabile declaraţiile făcute de către procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării