main logo
664

Furtul miliardului. Leancă: Spusele că aș fi implicat, vorbe în vânt

Se pare că Iurie Leancă respiră uşurat după ce Procuratura Anticorupție a publicat un document în care prezintă strategia de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din cele trei bănci Unibank, Banca de Economii și Banca Socială.

Furtul miliardului. Leancă: Spusele că aș fi implicat, vorbe în vânt

În această ordine de idei, viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă a ținut să menționeze că declarațiile unor politicieni precum că ar fi implicat în această schemă se dovedesc a fi vorbe în vânt.

„Salut publicarea Strategiei de Recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sectorul bancar(...)În sfârșit, cetățenii Republicii Moldova pot privi obiectiv acele evenimente care s-au produs din 2007 până în 2014, inclusiv pe la spatele meu, și care au contribuit la delapidarea celor 3 bănci”, este reacţia lui Leancă.

Potrivit politicianului, putem vedea cum campanii întregi de denigrare se năruie, iar declarațiile unor politicieni populiști precum că ar fi implicat în această schemă se dovedesc a fi vorbe în vânt.

„Astăzi, trăim un moment al adevărului, un moment care confirmă că garanțiile oferite de Guvernul pe care am avut onoarea să-l conduc în 2014 a fost un pas corect și unica modalitate de a salva Republica Moldova de la un colaps financiar”, a scris Leancă pe pagina sa de Facebook”, a conchis Iurie Leancă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării