693
0
Frauda bancară. Slusari: Puzzle-ul privind anul 2013 e complet
693
0

După ce au fost audiați Viorel Bîrca, vicepreședinte al BEM, și Oleg Reidman, ex-deputatul care a prezidat Comisia de anchetă pentru examinarea modului de administrare a pachetului de acțiuni al statului deținut la BEM și situației din domeniul financiar-bancar, Alexandru Slusari, afirmă că „puzzle-ul privind anul 2013 este complet”.

Foto: stiri.md

Totodată, marți, la ora 10:00, urmează să fie audiați ex-guvernatorul BNM Dorin Drăguțanu și ex-guvernatoarea BNM Emma Tăbârță, dar și deputații democrați Sergiu Sîrbu și Vladimir Vitiuc, care astăzi nu au participat, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

„În 2013, statul a fost deposedat de pachetul de control în BEM. Putem spune că este un cinism cras ceea ce s-a întâmplat în acea perioadă atât în Parlament, cât și la Guvern. În baza acestui raport s-au întâmplat toate lucrurile mizerabile. Eu vreau ca toți cetățenii să înțeleagă cum a avut loc acest aranjament în cadrul Parlamentului și Guvernului. Această comisie a lucrat mai mult de trei luni și s-a ocupat strict cu problemele de administrare la BEM. Situația din domeniul financiar-bancar nu a fost în vizorul comisiei”, a declarat Slusari.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter