main logo
982

Frauda bancară. Sîrbu: Îi vor scoate basma curată pe Platon și Filat

Scopul raportului Comisiei de anchetă privind elucidarea circumstanțelor devalizării sistemului bancar este de a curăța imaginea lui Veaceslav Platon și a lui Vlad Filat.

Frauda bancară. Sîrbu: Îi vor scoate basma curată pe Platon și FilatFoto: știri.md

Declarația a fost făcută de democratul Sergiu Sîrbu, care a mai adăugat că actualul raport este unul subiectiv și neprofesionist, transmite Știri.md cu referire la publika.md

Sîrbu mai spune că adevărata problemă a Republicii Moldova este ineficiența actualei guvernări.

"Această Comisie a avut un scop bine determinat din start, de a falsifica realitatea, de a-i scoate basma curată pe așa-numiții Filat, Platon. Vreau să vă spun că scopul acestui raport a fost să fie curățată imaginea lui Platon și Filat. Este un raport absolut subiectiv, neprofesionist, făcut la comanda majorității parlamentare, selectiv, fără participarea opoziției. Evident, noi nu avem cum să participăm la această farsă și la acest circ, care se numește spălarea imaginilor celor care cu adevărat au fost implicați în frauda bancă. Fracțiunea Partidului Democrat nici nu avea cum să participe și să asiste la acest spectacol de prost gust. Toate informațiile pe care le avem, le vom pune la dispoziția publicului prin alte mijloace disponibile, iar adevăratele probleme ale Republicii Moldova sunt ineficiența guvernului, acestea sunt problemele grave de ordin social și economic", a spus democratul Sergiu Sîrbu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării