main logo
509

Fracțiunea comuniștilor din CMC a fost dizolvată

Natalia Vîsotiva și-a anunțat, astăzi, retragerea din fracțiunea comuniștilor a Consiliului municipal Chișinău.

Fracțiunea comuniștilor din CMC a fost dizolvatăFracțiunea comuniștilor din CMC a fost dizolvată.

Președintele fracțiunii, Vasile Chirtoca, i-a mulțumit pentru activitatea prestată în cei doi ani și jumătate cât a făcut parte din fracțiune. În alt context, Chirtoca a anunțat despre decizia PCRM de a dizolva fracțiunea comuniștilor din CMC și că atât el, cât și colegul Ghenadie Botnaru își vor continua activitatea în calitate de consilieri neafiliați, transmite IPN.

„Nici eu, nici Ghenadie Botnaru nu ne planificăm viitorul în rândurile PCRM sau a oricărui alt partid. Nu intenționăm să candidăm la alegerile din luna mai”, a declarat Vasile Chirtoca.

„Înțelegem decizia privind retragerea din fracțiune a membrului de partid, doamna Natalia Vîsotina. Este metoda prin care partidul își începe campania electorală, în care trebuie să mizeze pe membrii săi”, a mai spus Vasile Chirtoca.

Consilierul i-a mulțumit președintelui Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin pentru că i-a dat posibilitatea să muncească în folosul Chișinăului. „Împreună cu Ghenadie Botnaru, vom continua să activăm în Consiliul municipal. Avem multe idei cum să îmbunătățim viața în capitală și, în timpul rămas până la expirarea mandatului, ne vom strădui să aducem beneficii maxime Chișinăului și chișinăuienilor”, a mai spus Vasile Chirtoca, care a fost candidatul PCRM la alegerile primarului general al municipiului Chișinău din iunie 2015.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării