main logo
756

Fotoliul lui Gavrilița, de neclintit: Sandu asigură că nu va fi demisă

Natalia Gavrilița își va păstra funcția în continuare și nu există intenția de a pleca de la conducerea Cabinetului de miniștri.

Fotoliul lui Gavrilița, de neclintit: Sandu asigură că nu va fi demisăColaj: știri.md

Asigurările au fost date de către președinta țării, Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni televizate din 28 septembrie curent, de la postul Jurnal TV, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Șefa statului a declarat că Gavrilița rămâne în funcție, însă referitor la membrii Cabinetului de miniștri, Maia Sandu a spus că decizia îi aparține prim-ministrei, în funcție de succesele și evaluările acestora.

„Natalia Gavrilița rămâne în funcție, iar colegii ei, în funcție de ce crede dumneaei, în baza capacităților acestora”, a spus Sandu.

Dacă urmează și alte demisii din Guvernul Gavrilița, Maia Sandu afirmă că „toți vorbesc despre remanieri în actualul Cabinet de miniștri, mai cu seamă cei care se vor la guvernare”.

„Cei care sunt în opoziție permanent cer schimbare. Am mai vorbit. Toți care sunt în Guvern muncesc din greu. Sunt bine intenționați. Unora le reușește mai bine, altora mai puțin”, a spus Maia Sandu.

Amintim că, cea mai recentă demisie din Guvernul Gavrilița a fost cea a ministrei Mediului, Iuliana Cantaragiu. În spațiul public se vehiculează, dar și se cere demisia ministrului Economiei, Sergiu Gaibu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării