main logo
676

Fostul purtător de cuvânt al lui Timofti va vorbi pentru Codreanu

Vlad Țurcanu, purtătorul de cuvânt al fostului președinte al R. Moldova, Nicolae Timofti, va fi începând de azi purtătorul de cuvânt al lui candidatului Partidului Unității Naționale la primăria Chișinău, Constantin Codreanu.

Fostul purtător de cuvânt al lui Timofti va vorbi pentru CodreanuFostul purtător de cuvânt al lui Timofti va vorbi pentru Codreanu

Despre asta a anunțat azi Constantin Codreanu într-o conferință de presă, notează Deschide.md

„Încercăm să adunăm în jurul nostru oameni care cred în șansa candidatului Codreanu și să încercăm să oferim o altă perspectivă locuitorilor capitalei”, a spus Vlad Țurcanu.

„Este ciudat ca majoritatea românească din Chișinău să nu fie reprezentată de un unionist. Proiectele propuse de Constantin Codreanu vor veni pe filieră românească, cu sprijinul mai multor primării de peste Prut”, a mai precizat Țurcanu.

La finalul conferinței de presă, Constantin Codreanu a reiterat că încă înaintea începerii campaniei electorale a încercat o discuție cu alte partide unioniste și a precizat că „mâna pe care am întins-o atunci rămâne întinsă în continuare”.

„În acest moment, toată lumea înțelege că sunt singurul candidat care, în turul 2, îl poate învinge pe candidatul socialiștilor”a reiterat Codreanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării