main logo
1574

Fostul lider al PLDM, Vlad Filat, a spus dacă se va implica în politică

Fostul lider al PLDM, Vlad Filat, a declarat la ședința Consiliului Național Politic al formațiunii că are activitatea politică suspendată.

Fostul lider al PLDM, Vlad Filat, a spus dacă se va implica în politicăFoto: știri.md

Cu toate acestea, Filat a menționat că va continua să lupte pentru valorile pe care le-a promovat anterior, precum statul de drept și integrarea europeană a Republicii Moldova, transmite Știri.md cu referire la Radiochișinăiu.md.

„Eu am activitatea politică suspendată și o voi avea în continuare până în momentul în care voi demonstra că tot ceea ce s-a vorbit și promovat cu atâta insistență în privința mea a fost un neadevăr, iar ceea ce mi s-a întâmplat a fost un precedent periculos care a dus ca în Republica Moldova să sufere atâta lume”, a declarat Vlad Filat.

El însă a precizat că va continua să promoveze proiectele pentru care a pledat anterior. „Activitatea politică suspendată nu înseamnă că voi suspenda activitatea în acțiunile pentru care am luptat împreună – statul de drept, reforme autentice, integrare europeană autentică.

Vlad Filat a declarat că după cei peste 4 ani de detenție este „cu sufletul împăcat”. „După aceste 50 de luni sunt cu sufletul împăcat. Nu am răutate sau dorință de răzbunare”, a declarat fostul lider PLDM.

Totodată, el și-a chemat foștii colegi să accepte o parte din foștii membri ai PLDM care au părăsit formațiunea în ultimii ani.

Amintim că Vlad Filat a fost eliberat înainte de termen la începutul acestei săptămâni, după ce fusese condamnat într-un dosar de corupție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării