main logo
4665

Fostul deputat Chiril Moțpan părăsește PPDA: Am dus o luptă sinceră

Fostul deputat Chiril Moțpan a anunțat astăzi, 8 ianuarie, că părăsește Platforma DA. Acesta a venit cu un mesaj de adio pentru colegii săi de partid pe pagina sa de Facebook.

Fostul deputat Chiril Moțpan părăsește PPDA: Am dus o luptă sincerăFoto: Facebook/Chiril Moțpan

„Împăcat că am rămas pe baricade până în ultima clipă, că am dus o luptă sinceră și onestă pentru binele celor din jur și, niciodată, împotriva lor, că am adunat în ultimii opt ani prieteni, experiență și amintiri pe care le voi păstra în suflet mereu. Gândurile mi se îndreaptă spre toți cei care mi-au fost alături în toți acești ani, foști și actuali colegi de partid, prieteni și colegi cu care am împărțit o bucată de pâine la greu, în vremuri deloc simple pentru această țară”, a scris Chiril Moțpan, transmite Știri.md. 

El susține că încheie acest capitol fără niciun regret, cu inima curată și cu speranță în viitor.

„Vă mulțumesc tuturor și să vă fie anul 2024 plin de izbândă și bucurii. Vă doresc să fiți mai generoși în acest an. Capacitatea de a te dărui celor din jur și a pune la dispoziția lor atenția și timpul este cea mai bună investiție pe termen lung! Omenia și demnitatea sunt calități de preț, păstrați-le la voi și apreciați-le la alții”, a mai adăugat fostul deputat.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării