main logo
2940

Fosta angajată a CC Tatiana Vozian a devenit consilier al Partidului PAS în Parlament

Fosta angajată a Curții de Conturi Tatiana Vozian, care îl acuză pe președintele CC, Marian Lupu, de hărțuire sexuală, a devenit consilier al fracțiunii PAS.

Tatiana Vozian a devenit consilier al Partidului PAS în ParlamentFoto: Zdg.md

Pe site-ul oficial al Parlamentului Republicii Moldova a fost actualizată componența Cabinetului președintelui fracțiunii parlamentare PAS, Mihail Popșoi. Ultima pe listă apare Tatiana Vozian, care figurează în calitate de consilier, transmite Știri.md

Amintim că scandalul a izbucnit în aprilie, când șefa Direcției generale metodologie, planificare și raportare, Tatiana Vozian, a anunțat că a fost retrogradată din funcție după scandalul de la Curtea de Conturi, unde l-a acuzat pe președintele instituției, Marian Lupu, că i-ar fi făcut „avansuri sexuale”.

La data de 18 aprilie, președintele Curții de Conturi, Marian Lupu, a expediat o cerere prealabilă în temeiul art. 15 din Legea cu privire la libertatea de exprimare, prin care, în ordine extrajudiciară, se solicită Tatianei Vozian „dezmințirea informațiilor mincinoase și defăimătoare, conținute în mesajul postat public la data de 11.04.2023, prin care se lezează onoarea, demnitatea și reputația sa profesională, precum și repararea prejudiciului moral”.

Curtea de Conturi a venit cu o reacție după ce șefa Direcției generale metodologie, planificare și raportare, Tatiana Vozian, l-a acuzat pe președintele instituției, Marian Lupu, că i-ar fi făcut „avansuri sexuale”.

Șefa Direcției generale metodologie, planificare și raportare, Tatiana Vozian, susține că președintele instituției, Marian Lupu, i-ar fi făcut „avansuri sexuale”.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării