main logo
766

Fost deputat: PSRM și ACUM să nu se joace de-a opoziția

Dacă PSRM şi blocul ACUM vor continua să se joace de-a opoziţia, atunci susţinătorii lui Plahotniuc (liderul PDM - "I") vor începe să intimideze şi să se răfuiască cu fiecare membru al opoziţiei în parte, susţine fostul deputat al Parlamentului din partea Partidului Comuniştilor, Grigorii Petrenco.

Fost deputat: PSRM și ACUM să nu se joace de-a opoziția

Potrivit agenţiei Infotag, el a scris pe facebook că contramanifestaţia susţinătorilor PDM (care a avut loc în ajun în faţa Guvernului - "I.") "demonstrează încă o dată caracterul banditesc al regimului lui Plahotniuc", transmite Știri.md.

"Avem de-a face nu cu un partid, ci cu un grup criminal organizat, pe care Parlamentul este pur şi simplu obligat să-l declare în afara legii, ca fiind o organizaţie totalitară, împreună cu întreaga componenţă a Curţii Constituţionale a Moldovei", a spus politicianul care a fugit din Moldova în Germania.

"La contramanifestaţie au participat aceiaşi "gopnici" care au apărat casa lui Plahotniuc de pe strada Bulgară şi au atacat orăşelul activiştilor civici (Petrenco a fost organizatorul protestelor din vara anului 2015 - "I."). Tot ei au protestat în faţa blocului în care locuieşte tatăl avocatei Anna Ursachi. Tot ei au venit ca provocatori în tricouri cu inscripţia "Rusia" la protestele opoziţiei din faţa Parlamentului, declarând în faţa camerelor că i-a trimis Petrenco. Sunt sigur că ei trebuie identificaţi, iar numele lor să fie publicate", a scris Petrenco.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării