main logo
1330

Fost deputat: Monica Babuc ar putea fi noul lider al PDM

Din motive de rebranding și dovadă a "caracterului său pro-european", PDM poate alege o femeie în funcție de președinte a partidului. Candidatul cel mai potrivit pentru acest rol ar fi Monica Babuc.

Fost deputat: Monica Babuc ar putea fi noul lider al PDM

Această opinie a fost împărtășită de comentatorul politic, fost deputat PDM, Stela Jantuan. Ipotezele sale au fost făcute publice la emisiunea Politica de la Tv8, transmite Știri.md.

„Presupun că pentru a face un rebranding, cel mai probabil vor merge să aleagă o femeie ca Președinte al partidului, pentru că este foarte "european". Aceasta este Monica Babuc. Este cunoscută pentru viziunile sale pro-românești. Imaginea Monicăi Babuc, în calitate de femeie va fi folosită în mod activ pentru a se opune imaginii Maiei Sandu”, a spus Stala Jantuan.

Amintim că membrii Consiliului Național Politic al Partidului Democrat ar urma să se întrunească în acest weekend în ședință.

Potrivit lui Dumitru Diacov, președintele de onoare al partidului, ședința va avea loc sâmbătă și la ea vor fi „discuții fierbinți”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării