main logo
6539

Fost deputat către Gavriliță: Ați fi meritat să vă gonim de la tribună

Fosta deputată Maria Ciobanu, a venit cu o reacție după ce preşedintele Maia Sandu a semnat, vineri, decretul de numire a Nataliei Gavrilița în funcţia de prim-ministru.

Fost deputat către Gavriliță: Ați fi meritat să vă gonim de la tribunăFoto: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ciobanu menționează că regretă decizia PAS, transmite Știri.md.

"Am înțeles că doamna Natalia  Gavriliță a fost desemnată iarăși de către șeful statului, Maia Sandu, drept candidat la funcția de prim-ministru. 

Doamnă Gavriliță, credeți-mă că am dreptul moral să vă spun unele lucruri. Atunci când Dvs. erați acolo unde erați și lângă cine erați, eu eram vânată la Nisporeni, pentru convingerile mele, pentru simplul fapt că îmi doream să scăpăm de moștenirea comunistă.  

De aceea m-ați enervat la culme, m-am simțit  ofensată impardonabil atunci când venind în Parlament a doua oară, de la tribuna centrală a Legislativului ne-ați etichetat pe toți hoți și corupți. 

Am avut o înțelegere la nivel de fracțiune parlamentară să  nu  adresăm întrebări și să nu votăm garnitura de miniștri propuși, dar regret și azi această decizie, luată la solicitarea  PAS. Azi vă spun că ați fi meritat să vă gonim de la tribună, pentru a înțelege să nu îi măsurați pe toți cu propria măsură. Eu și alți colegi nu am meritat și nu merităm să ne dați Dvs. note...

Vreau să cred că ați însușit barem unele lecții și că vă puteți ridica la înălțimea așteptărilor celor mulți.

Doamne, luminează mințile mai marilor zilei!", a comentat Ciobanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării