main logo
334

FMI va evalua managementul investițiilor publice din Republica Moldova

Șeful misiunii de experți ai Fondului Monetar Internațional, Ruben Atoyan, și-a manifestat deschiderea pentru a susține Republica Moldova la implementarea reformelor ce vor contribui la dezvoltarea țării.

FMI va evalua managementul investițiilor publice din Republica MoldovaFoto: mei.gov.md

Aceasta după ce Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a avut o întrevedere cu misiunea de experți ai Fondului Monetar Internațional (FMI), care se află în aceste zile în vizită de lucru în Republica Moldova, transmite Știri.md

În cadrul ședinței au fost discutate mai multe subiecte printre care prognoza macroeconomică, evaluarea managementului investițiilor publice, precum și proiectele din sectorul energetic. Ministrul a informat despre necesitatea diversificării surselor de energie pentru Republica Moldova și activitățile care sunt întreprinse la etapa actuală în acest sens.

La rândul său, Șeful misiunii de experți ai Fondului Monetar Internațional, Ruben Atoyan a informat că în luna septembrie a anului curent misiunea FMI va evalua managementul investițiilor publice și va efectua o analiză a tuturor etapelor de implementare a proiectelor de dezvoltare în investițiile publice.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării