main logo
453

Florin Cîțu: Pandemia a arătat cât de importantă este solidaritatea europeană

Prim-ministrul Florin Cîţu afirmă, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Europei, că pandemia a arătat cât de importantă este solidaritatea europeană, el subliniind şi că apartenenţa României la Uniunea Europeană înseamnă, pe înţelesul tuturor, şi acces la suficiente doze de vaccin pentru ţara noastră.

Cîțu: Pandemia a arătat cât de importantă este solidaritatea europeanăFoto: realitatea.net

„Ziua Europei are o semnificaţie deosebită pentru Uniunea Europeană, statele membre şi cetăţeni, în contextul în care efectele pandemiei încă se resimt. Iar apartenenţa noastră la Uniunea Europeană înseamnă, pe înţelesul tuturor, acces la suficiente doze de vaccin pentru România. 

Din 2007 suntem parte din această mare familie europeană. Iar pandemia a aratat cât de importantă este solidaritatea în aceste vremuri dificile", menţionează premierul Florin Cîţu în mesajul său.âEl adaugă că România va beneficia de cei 29 de miliarde de euro din PNRR pentru dezvoltarea ţării şi redresarea sectoarelor economice afectate de pandemie. Florin Cîţu subliniază că se va asigura de acest lucru săptămâna viitoare, în cadrul unor discuţii la Bruxelles cu oficialii europeni, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

„În curând, vom beneficia de 29 de miliarde de euro, bani pe care îi vom folosi la dezvoltarea României şi la redresarea sectoarelor economice afectate de pandemie. 

Mă voi asigura de acest lucru săptămână viitoare, când voi discuta cu oficialii europeni la Bruxelles. Este esenţial să continuăm pe direcţia de creştere economică, toţi indicatorii de până acum ne arată că suntem pe drumul cel bun. Succesul nostru va fi şi succesul Uniunii Europene. La mulţi ani, Europa!", mai afirmă premierul Florin Cîţu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării