main logo
680

Flmul Jaful Secolului. Năstase: Zumbreanu va tăcea ca motanul

După ce tinerii Platformei DA au proiectat un film despre furtul miliardului în fața Centrului Național Anticorupție, directorul CNA-ului va tace mâlc și se va face că luptă cu corupția. Cel puțin asta scrie vicepreședintele Platformei DA, Vasile Năstase.

Flmul Jaful Secolului. Năstase: Zumbreanu va tăcea ca motanul

„Directorul CNA, adjuncții săi vor veni la serviciu și vor fi informați că Tinerii DA au proiectat aseară câteva investigații despre furtul miliardului chiar pe clădirea instituției, cu probe incontestabile, cu autori la vedere. Zumbreanu va tăcea ca motanul, se va face ca luptă cu corupția, căutând noi jertfe printre medici și profesori.

Ce rușine!
Să vină niște tineri și sa te dea cu nasul de... probe, sa-ți arate exact cum protejatul lui Plahotniuc, Șor-vor a cheltuit o parte din miliard pe guleai și avioane de lux și tu ditamai general să te faci că plouă? Având aceste probe înainte ca ele sa apară în presa de investigații.

Cum se califică asta din punct de vedere penal, domnule Zumbreanu? Protejarea infractorului, ascunderea probelor, complicitate la crimă? Poate Morari și Beti-șor vă ajută? Rușine, o mare rușine! Așa ceva nici în Somalia nu e posibil”, a scris Vasile Năstase, transmite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

Amintim că, un film despre furtul miliardului va fi proiectat pe data de 13 august în fața sediului CNA. 

Investigația jurnalistică va arăta mai multe detalii despre cum s-a produs schema de furt, dar și cei care sunt implicați.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării