main logo
663

Filip: Vedem o răfuială politică. Ne-am întors în anul 1993

Partidul Democrat din Moldova (PDM), după ce a boicotat ședința Parlamentului, a venit cu mai multe acuzații către actuala guvernare.

Filip: Vedem o răfuială politică. Ne-am întors în anul 1993Foto: agora.md

Înainte de a se vota ridicarea imunității parlamentare a lui Vladimiri Cebotari, democrații au menționat că tot ce „vedem astăzi este o simplă răfuială politică”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Ce vedem astăzi este o simplă răfuială politică și nu are nimic statul de drept. Ce se întâmplă în ultima perioadă, acțiunile guvernului în semăna un sigur lucru – ne-am întors în anul 1993. Atunci se dădeau sentințe fără o investigație prealabilă. Această troică, a fost înlocuită de troika de la putere, Prim-ministrul, președintele țării și ministru de interne”, a declarat liderul PDM, Pavel Filip.

Totodată, parlamentarul a menționat că actuala guvernare are o singură poziție, „cea de a ataca oponenții”.

În același timp, Filip acuză actuala guvernare că ar intimida cetățenii.

„Avem informații, scrisori de la oameni, care ne spun că sunt intimidați de către actuala guvernare, li se spune că vor părăsi locurile de muncă dacă ne susțin”, a mai adăugat Filip.

Amintim că astăzi, 19 septembrie, încă un deputat a rămas fără imunitate parlamentară. Este vorba despre deputatul democrat, Vladimir Cebotari.

De menționat că în cadrul ședinței Parlamentului de luni, 16 septembrie, deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova au rămas fără imunitate parlamentară. Astfel, Tauber a primit mandat de arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării