main logo
738

Filip s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în Moldova. Despre ce au discutat

Președintele fracțiunii parlamentare a PDM, Pavel Filip, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău, Derek J, Hogan. Interlocutorii au discutat despre situația social-politică din Republica Moldova și prioritățile de cooperare pe viitor.

Filip s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în Moldova. Despre ce au discutatFoto: unimedia.md

Diplomatul american a apreciat transferul pașnic al puterii, care este o dovadă de maturitate politică, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Pavel Filip a menționat că fracțiunea PDM va face opoziție constructivă în Parlament: nu va nega orbește toate proiectele, dar va susține inițiativele bune, cu impact pozitiv asupra cetățenilor.

Totodată, președintele fracțiunii PDM a spus că își dorește o atitudine obiectivă și corectă din partea actualei majorități parlamentare, nu una bazată pe răzbunare și răfuieli.

Ambasadorul Derek Hogan a declarat că în capul mesei trebuie pusă supremația legii. Diplomatul a accentuat rolul important al Partidului Democrat, indiferent dacă este la guvernare sau în opoziție.

Pavel Filip a relevat că Partidul Democrat va face o analiză minuțioasă a greșelilor comise, pentru o resetare, astfel încât partidul să-și consolideze poziția de forță de orientare social-democrată europeană.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării