main logo
1376

Filip: Reacțiile celor de la ACUM sunt cele mai de râs și de plâns

Fostul prim-ministrul Pavel Filip ese indignat de declarațiile Maiei Sandu după numirea în funcție a președintelui Curții Constituționale, Vladimir Țurcan.

Filip: Reacțiile celor de la ACUM sunt cele mai de râs și de plânsFoto: știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Pavel Filip, susține că de “de râs și de plâns” sunt reacțiile celor de la ACUM - “complici direcți la toate aceste fărădelegi“.

"În toată această epopee cu “depolitizarea” Curții Constituționale cele mai “de râs și de plâns” sunt reacțiile celor de la ACUM - complici direcți la toate aceste fărădelegi.

Prim-ministrul (tot ea președinte PAS) spune că “este un lucru grav” ce se întâmplă, iar secreterul general al guvernului (membru PAS) cere demisia președintelui CC. Poate n-ați observat, stimați colegi de la ACUM, dar ACUM sunteți la guvernare!

Dna prim-ministru, dvs ați numit 2 judecători la CC (la alegerea dvs, nu în baza rezultatelor de concurs)! Alți 2 judecători au fost votați în Parlament de partidul pe care îl conduceți! “Este un lucru grav” că un președinte de partid membru al coaliției de guvernare își trimite oamenii (membri de partid) în funcții la CC, iar apoi se minunează public și iarăși “nu-i place ce a ieșit”.

Membri de partid ați trimis, membri de partid au fost aleși în funcții! “E logic!” Ați mai spus că nu vă place ce a ieșit și după numirea șefului CNA, și acum. “A ieșit” că țara nu merge înainte, dar merge înapoi. Toate acestea îmi amintesc de un fost deputat, care spunea, în cel mai sincer mod, “eu am o părere, dar nu sunt de acord cu ea”“, a comentat Pavel Filip.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării