main logo
1754

Filip răspunde la acuzații: Nichiforciuc era omul care ducea renumita borsetkă

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip a venit cu un comentariu la acuzațiile fostului deputat democrat Eugen Nichiforciuc, precum că primul că ar fi luat de la fostul lider PDM, Vladimir Plahotniuc 12 milioane de lei pentru finanțarea alegerilor locale.

Filip: Nichiforciuc era omul care ducea renumita borsetkăColaj: știri.md

Filip recunoaște că a avut o întâlnire cu Plahotniuc înainte de a fi ales în fruntea formațiunii și spune că a mers să „lămurescă niște lucruri”, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Fiind rugat să comenteze acuzațiile lui Nichiforciuc, Filip a negat că ar fi luat bani de la Plahotniuc și a spus că totul ar fi o minciună.

„Domnul Nichiforciuc este un om construit pe minciună. Acest om vorbește numai despre bani pentru că așa a fost deprins. El era cel care se ducea în raioane cu multă lume și eu cred că el era adevăratul om care ducea renumita borsetcă. Niciun fel de bani nu a dat Vladimir Plahotniuc, el nu a finanțat partidul, odată plecat, acolo s-a întrerupt toată relația”, a menționat președintele PDM.

Amintim că, la 12 august, Eugen Nichiforciuc, care recent a fost exclus din partid, a venit cu acuzații în adresa președintelui PDM Pavel Filip. 

Acesta susține că atunci când fostul premier s-ar fi întâlnit cu ex-președintele PDM Vlad Plahotniuc în SUA, ultimul i-ar fi dat 12 milioane de lei pentru finanțarea alegerile locale, care au avut loc la data de 20 octombrie 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării