main logo
606

Filip: Pedeapsă mai mare pentru ex-consilierul PDM care a lovit moral un copil

Pavel Filip susține că decizia primei instanțe de a-l pedepsi cu 3 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare pe consilierul local din partea PDM care a ucis un copil de 7 ani, conducând în stare de ebrietate, este inadmisibilă.

Copil lovit mortal. Filip: Pedeapsă mai mare pentru ex-consilierul PDM

Premierul i-a cerut ministrului Justiției, Victoria Iftodi, să analizeze în cadrul Consiliului Suprem al Magistraturii, dacă judecătorul a luat o decizie corectă în acest caz revoltător, scrie Zugo.

„Asta înseamnă ca mai exista probleme. Cred că ori săptămâna viitoare, ori peste o săptămână vom veni cu modificarea cadrului legal şi vom pedepsi mult mai dur pe cei care consumă alcool la volan”, a precizat premierul într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Menționăm că procurorii cer condamnarea la închisoare cu executare a consilierului local din Corjeuţi. În primă instanță, însă, acesta a fost condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu suspendare, fiind eliberat din arest preventiv din sala de judecată. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Edineţ.

Procurorii consideră verdictul prea blând şi au contestat la Curtea de Apel Bălţi sentinţa primei instanţe pe care o consideră ilegală şi insistă pe condamnarea inculpatului la o pedeapsă reală cu închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării