main logo
1347

Filip: PDM va dona salariile de deputat primite pentru luna martie

După ce și-au primit primele salarii de deputat, Pavel Filip spune că acestea vor fi donate. Cel puțin asta o va face el și colegii lui din Partidul Democrat.

Filip: PDM va dona salariile de deputat primite pentru luna martie

Anunțul a fost făcut de fostul premier pe pagina sa de facebook, transmite Știri.md

Potrivil lui, acestea vor fi donate, dat fiind faptul că Parlamentul a fost nefuncțional în luna martie, iar deputații nu merită banii pe care i-au primit.

"Ȋmpreună cu toți colegii din fracțiunea PDM vom dona salariile pe care le-am primit de la Parlament pentru luna martie. Având ȋn vedere că Legislativul a fost, practic, nefuncțional ȋn perioada asta, noi considerăm că banii aceștia nu se cuvin niciunui deputat, indiferent din ce partid parlamentar face parte. Fiecare dintre deputații PDM va alege o cauză socială către care ȋși va redirecționa veniturile", a scris Filip. 

Totodată, noul deputat PDM speră în deblocarea cât mai grabnică a situației politice, pentru a putea lucra în Parlament. 

"Adresăm repetat mesajul către partidele parlamentare să dea dovadă de maturitate și să revină la agenda de priorități sociale ale cetățenilor", a conchis Pavel Filip.

Menționăm că și deputatul blocului ACUM, Andrei Năstase spunea ieri că și-a primit primul salariu de deputat în sumă de 3.000 de lei pe care se gândea să-l doneze: „M-am gândit inițial să-l donez pentru Catedrala Notre Dame, dar ar fi un PR ieftin.” 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării