397
4
Filip: Năstase e mai compatibil cu Dodon decât cu Maia Sandu
397
4

Democratul Pavel Filip a venit pe Facebook cu un mesaj către colegii din majoritate după ce au fost schimbate candidaturile judecătorilor la CCM.

Foto: știri.md

Politicianul susține că colegii din blocul ACUM sunt complici la fărădelegi și îi îndeamnă să se "trezească", transmite Știri.md.

"Se pare că Andrei Năstase e mai “compatibil” totuși cu Igor Dodon decât cu Maia Sandu. Parlamentul îi înaintează astăzi la Curtea Constituțională pe Dumitru Pulbere și Domnica Manole. Unul nici măcar nu a fost în concurs, cealaltă a picat și concursul de la Parlament, și cel de la Guvern (și a candidat cu nr. 29 pe lista blocului ACUM la alegeri).

Parlamentul a organizat concurs, dar pentru că “nu le-a plăcut ce a ieșit” și ... nici n-a ieșit cine trebuie... au decis să se înțeleagă. Subordonarea justiției până la capăt.

E bine totuși că a existat un concurs și am putut să vedem cine sunt cei mai buni. A fost și un “concurs” pentru alianța de guvernare, un test pe care l-au picat și prin care, astfel, ne-au arătat adevărata lor față. 

Cuvintele “transparență”, “corectitudine”, “meritocrație”, “depolitizare” sunt pentru conferințe de presă și activitatea de opoziție. Ajunși la guvernare, le-au uitat. Înțelegeri pe sub masă, partajări, monopolizarea puterii: acesta e programul lor de guvernare.

Stimați colegi din blocul ACUM, sunteți complici la aceste fărădelegi. Treziți-vă", a scris Pavel Filip.

Amintim că Parlamentul a ales joi, 15 august, alți judecători constituționali. Magistrații care ar putea face parte din componența Curții Constituționale sunt Domnica Manole și Dumitru Pulbere, se arată în hotărâre.

Citește și
article image
Voronin: Au numit coaliția dezoligarhizare, dar se face...
2
1223
article image
Expert: Alegerile ar putea fi începutul morţii politice...
1
347
article image
Experți, despre alegeri: Campanie anemică și pasivitatea...
1
102
article image
Țăranu: Rezultatul alegerilor va arăta potențialul...
0
110