451
1
Filip: Năstase e mai compatibil cu Dodon decât cu Maia Sandu
451
1

Democratul Pavel Filip a venit pe Facebook cu un mesaj către colegii din majoritate după ce au fost schimbate candidaturile judecătorilor la CCM.

Foto: știri.md

Politicianul susține că colegii din blocul ACUM sunt complici la fărădelegi și îi îndeamnă să se "trezească", transmite Știri.md.

"Se pare că Andrei Năstase e mai “compatibil” totuși cu Igor Dodon decât cu Maia Sandu. Parlamentul îi înaintează astăzi la Curtea Constituțională pe Dumitru Pulbere și Domnica Manole. Unul nici măcar nu a fost în concurs, cealaltă a picat și concursul de la Parlament, și cel de la Guvern (și a candidat cu nr. 29 pe lista blocului ACUM la alegeri).

Parlamentul a organizat concurs, dar pentru că “nu le-a plăcut ce a ieșit” și ... nici n-a ieșit cine trebuie... au decis să se înțeleagă. Subordonarea justiției până la capăt.

E bine totuși că a existat un concurs și am putut să vedem cine sunt cei mai buni. A fost și un “concurs” pentru alianța de guvernare, un test pe care l-au picat și prin care, astfel, ne-au arătat adevărata lor față. 

Cuvintele “transparență”, “corectitudine”, “meritocrație”, “depolitizare” sunt pentru conferințe de presă și activitatea de opoziție. Ajunși la guvernare, le-au uitat. Înțelegeri pe sub masă, partajări, monopolizarea puterii: acesta e programul lor de guvernare.

Stimați colegi din blocul ACUM, sunteți complici la aceste fărădelegi. Treziți-vă", a scris Pavel Filip.

Amintim că Parlamentul a ales joi, 15 august, alți judecători constituționali. Magistrații care ar putea face parte din componența Curții Constituționale sunt Domnica Manole și Dumitru Pulbere, se arată în hotărâre.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter