29 noi, 2019 13:52
1 439
0
Filip, întrebat despre filmările ascunse cu Dodon și Plahotniuc
29 noi, 2019 13:52
1 439
0

Pavel Filip spune că nu știa despre faptul că în biroul lui Vlad Plahotniuc se înregistrau discuțiile și recunoaște că atunci au fost comise greșeli.

Foto: protv.md

Despre asta a declarat liderul PDM, în cadrul emisiunii InPROfunzime, transmite Știri.md cu referire la protv.md

Lorena Bogza: "Despre filmulețele în care protagoniștii erau Plahotniuc, Dodon și Iaralov. Știați că sunt asemenea înregistrări în biroul lui Plahotniuc?"

Pavel Filip, lider PDM: "Nu, desigur. Nu cunoșteam nici despre faptul că există și nici despre faptul că se negociază. Eu n-am participat la discuții și nici cineva din colegii noștri, la fel. A fost o perioadă complicată. Cu părere de rău, atunci blocul ACUM refuza orice dialog".

Lorena Bogza: "Dumneavoastră nu știați că erau discuții între Plahotniuc și Dodon, dar le-ați văzut. Atunci nu v-ați simțit înșelat, trădat?"

Pavel FIlip, lider PDM: "În perioada aceea după ce am văzut imaginile, priveam lucrurile din realitatea de atunci, că Plahotniuc s-a opus federalizării și că n-a acceptat condițiile care au fost impuse".

Lorena Bogza: "Adică imaginile pe care le-ați văzut, v-au convins, da?"

Pavel Filip, lider PDM: "Eu trăiam ca ceilalți cu acea realitate".

Lorena Bogza: "Și acum?"

Pavel Filip, lider PDM: "Admit că au fost comise greșeli și trebuie să fie implicată lumea din partid ca să avem o comunicare internă".

Acum 5 luni, Publika.md a publicat înregistrări video în care Igor Dodon i-ar dicta lui Vlad Plahotniuc planul de Federalizare a Republicii Moldova.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter