main logo
1629

Filip, întrebat despre filmările ascunse cu Dodon și Plahotniuc

Pavel Filip spune că nu știa despre faptul că în biroul lui Vlad Plahotniuc se înregistrau discuțiile și recunoaște că atunci au fost comise greșeli.

Filip, întrebat despre filmările ascunse cu Dodon și PlahotniucFoto: protv.md

Despre asta a declarat liderul PDM, în cadrul emisiunii InPROfunzime, transmite Știri.md cu referire la protv.md

Lorena Bogza: "Despre filmulețele în care protagoniștii erau Plahotniuc, Dodon și Iaralov. Știați că sunt asemenea înregistrări în biroul lui Plahotniuc?"

Pavel Filip, lider PDM: "Nu, desigur. Nu cunoșteam nici despre faptul că există și nici despre faptul că se negociază. Eu n-am participat la discuții și nici cineva din colegii noștri, la fel. A fost o perioadă complicată. Cu părere de rău, atunci blocul ACUM refuza orice dialog".

Lorena Bogza: "Dumneavoastră nu știați că erau discuții între Plahotniuc și Dodon, dar le-ați văzut. Atunci nu v-ați simțit înșelat, trădat?"

Pavel FIlip, lider PDM: "În perioada aceea după ce am văzut imaginile, priveam lucrurile din realitatea de atunci, că Plahotniuc s-a opus federalizării și că n-a acceptat condițiile care au fost impuse".

Lorena Bogza: "Adică imaginile pe care le-ați văzut, v-au convins, da?"

Pavel Filip, lider PDM: "Eu trăiam ca ceilalți cu acea realitate".

Lorena Bogza: "Și acum?"

Pavel Filip, lider PDM: "Admit că au fost comise greșeli și trebuie să fie implicată lumea din partid ca să avem o comunicare internă".

Acum 5 luni, Publika.md a publicat înregistrări video în care Igor Dodon i-ar dicta lui Vlad Plahotniuc planul de Federalizare a Republicii Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării