main logo
535

Filip, Gaburici și Eșanu, așteptați la Parlament pentru audieri

Președintele Comisiei de anchetă privind privatizarea și concesionarea proprietății publice, Igor Munteanu, anunță că audieriile vor continua pe 11 septembrie, de la 11.00 până la 12.30.

Filip, Gaburici și Eșanu, așteptați la Parlament pentru audieriFoto: Știri.md

Potrivit lui Munteanu audierilor vor avea loc cu ușile deschise, iar printre cei care vor fi audiați se numără Pavel Filip, ex-ministrul Economiei Chiril Gaburici și ex-secretarul de stat al Minsiterului Justiției, Nicolae Eșanu, transmite Știri.md.

"Ancheta pe cazul privatizării Î.S. Air - Moldova.

Reiterez că-i voi aștepta la 11 septembrie, de la 11.00 până la 12.30, în calitate de invitați la audieri pe: Chiril Gaburici (ex-PM), Nicolae Eșanu (ex SecrStat, Minjust), Dzinters Pomers (Director, Civil Aviation Group), Oana Petrescu (Director, Blue Air) și Pavel Filip (ex-PM). Am inclus toate numele pt a elimina cel puițn o temă de distorsionare din partea presei de partid.

Ancheta pe cazul PPP Î.S. Gări și Stații Auto.

Pe 11 septembrie, de la 14.00 pânăla 16.00, în calitate de invitați la audieri, îi voi aștepta pe: V.Iurcu (Ex.SecrStat, MEI), S.Bucătaru (Ex.SecrStat, MEI), Andrei Ciornâi, MEI, V.Baldovici, ex-Director APP, M.Șendilă, Președinte, comisia de monitorizare, APP, O.Calmâc, ex-Min MEI, V.Melihov, MEI, S.Popovici, Administrator, Î.S. Gări și Stații Auto, V.Apostol, Ex-Admin, Î.S. Gări și Stații Auto, V.Tonu, Director FPC ExFactor, P.Filip (ex-PM).

Ca și pe data de 3 septembrie, Comisia de anchetă consideră că audierile pot fi desfășurate în regim deschis și transparent", se arată în postarea lui Munteanu. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării