main logo
408

Filip: Educația, infrastructura, reforma justiției, prioritățile noastre

Prioritățile noastre de bază sunt educația, infrastructura și reforma justiției. Programul nostru începe cu bunăstarea, iar în continuare noi explicăm cum vrem să atingem obiectivul scontat, a declarat președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, în cadrul emisiunii „Spațiul Libertății” cu Lilia Burakovski.

Filip: Educația, infrastructura, reforma justiției, prioritățile noastreFoto: știri.md

„Sloganul nostru de bază este „Altă Moldovă”. Noi aplicăm aceleași principii pe care le-am folosit în perioada când am fost în fruntea Guvernului. Vrem o campanie electorală de care nu am mai avut. Ne dorim o confruntare de idei, nu o împroșcare cu „kompromaturi” și cu mizerie. Toți își doresc o viață mai bună – pensii, medicină, educație, salarii, securitate, posibilitatea de a-și procura o casă”, a declarat Pavel Filip, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Politicianul a relatat despre aceea cum formațiunea pe care el o conduce intenționează să realizeze planurile ambițioase.

„E nevoie de bani. Guvernul nu are bani, bugetul se constituie din încasări impozitare. Ca să ai bani e nevoie de o economie dezvoltată”, a remarcat liderul PDM.

„Analizăm fiecare ramură în parte: ce s-a făcut și ce nu s-a reușit. Noi am condus țara 3 de zile și avem experiență. Noi venim la cetățeni cu acest plan, ceea ce reprezintă campania noastră electorală”, a relevat Pavel Filip.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării