main logo
659

Filip: E o răfuială politică împotriva PDM. Nu chinuiți procurorul

Solicitarea de ridicare a imunității democratului Vladimir Cebotari este o răfuială politică, declară președintele Partidului Democrat, Pavel Filip.

Filip: E o răfuială politică împotriva PDM. Nu chinuiți procurorul

„Haideți să depunem imunitatea toți deputații din PDM și lăsați procurorul să lucreze la Procuratura Generală. Să punem la vot și să ridicați imunitatea tuturor deputaților din PDM”, a spus Filip. „Să nu cheltuie benzina încolo-încoace”, l-a completat colegul de fracțiune, Dumitru Diacov. „O să-i dăm o bicicletă”, i-a răspuns Greceanîi. „Trotinetă să cumpărați”, a mai intervenit democratul.

„Asta e o răfuială politică, vă rog să nu chinuiți procurorul general. Noi știam despre asta. S-a încercat pe un dosar, nu s-au găsit argumente, s-a mers pe alt dosar tras de urechi”, a mai spus Pavel Filip.

După îndemnul lui Filip de a supune la vot ridicarea imunității deputaților democrați, președinta Parlamentului a întrebat șeful Direcției juridice a Parlamentului dacă acest lucru este posibil, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Imunitatea parlamentară nu e un drept personal al deputatului. Ridicarea imunității deputatului poate fi doar în cazul cererii procurorului general pentru o cauză concretă”, i-a răspuns Ion Creangă.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării