22 iunie, 16:34
257
1
Filip: E firesc ca un lider de partid să se avânte la prezidențiale
22 iunie, 16:34
257
1

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, susține că formațiunea pe care o conduce încă nu a luat o decizie privind participarea la alegerile prezidențiale, care urmează să aibă loc în toamna anului curent.

Foto: știri.md

Totodată, Filip nu a exclus cu vehemență faptul că ar putea participa și el ar putea fi candidatul pentru fotoliul de președinte, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Potrivit lui, mâine urmează să se întâlnească cu membrii fracțiunii PDM și să discute acest subiect, iar în curând ar putea fi organizat Consiliul Național Politic al partidului în cadrul căruia se va lua decizia privind candidatura la scrutinul prezidențial.

„Decizia urmează să o luăm cu colegii de partid. Aceasta nu înseamnă că această campanie pentru prezidențiale ar reprezenta un lucru mai dificil decât celelalte.

Ești membru al unei echipe și trebuie să faci ceea ce se decide împreună. Este firesc ca un lider de partid să se avânte în această luptă pentru prezidențiale”, a declarat Filip în cadrul unei emisiuni organizate de portalul agora.md.

În opinia lui, PDM are structuri teritoriale bune, ceea ce i-ar permite ca pretendentul formațiunii la funcția de președinte să ajungă în turul doi de scrutin.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter