main logo
1161

Filip, despre avizul negativ al Guvernului privind alocația de 600 de lei

Fostul premier Pavel Filip se arată deranjat de faptul că Guvernul Sandu a anulat plățile de 600 de lei care erau oferite pensionarilor cu venituri mai mici de 2.000 de lei.

Filip, despre avizul negativ al Guvernului privind alocația de 600 leiFoto: Știri.md

Deputatul spune că aceasta nu este prima inițiativă a Partidului Democrat pe care o anulează noua guvernare, și îi critică de faptul că sunt preocupați doar de partajarea funcțiilor, ministerelor sau a ambasadelor, transmite Știri.md

"Cred că deja nici nu mai e nevoie să comentăm acțiunile noului guvern. Oamenii înțeleg și singuri.

Noua putere încă n-a venit cu nicio inițiativă pentru oameni, însă refuză toate proiectele înaintate de Partidul Democrat din Moldova doar pentru că sunt ale PDM.
Au anulat programul “Un doctor pentru tine”, au anulat programul “O nouă viață”, ACUM au anulat plățile de 600 de lei pe care le-am oferit pensionarilor cu venituri mai mici de 2000 lei. Apropo, o inițiativă care este foarte apreciată de oameni. Și pentru care bani sunt în buget.
Cred că noua guvernare greșește când anulează exact proiectele care au fost apreciate de oameni.
Totuși, se pare că sunt mai mult (pre)ocupați de “partajări de funcții, ministere, concursuri, comisii parlamentare, acuma mai recent, ambasadori” decât de nivelul de trai al cetățenilor noștri.

Dar, așa cum ne cer, să avem răbdare. În curând toți vor vedea că regele e gol. Și că cei care au venit la putere au făcut-o nu pentru oameni, ci pentru ei înșiși, pentru funcții și pentru putere", a scris Filip pe facebook. 

Știri.md amintește că Guvernul a dat aviz negativ proiectului de lege propus de democrați prin care beneficiarii de pensii și alocații sociale de până la 2.000 de lei să beneficieze de o alocație semestrială de 600 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării