main logo
789

Filip, despre 8 inițiative ale ACUM: Pentru ei e mai important procesul

Blocul electoral ACUM a anunțat că vineri urmează să înregistreze opt inițiative legislative, printre care „declarația Parlamentului cu privire la caracterul capturat al instituțiilor statului”, proiectul privind anularea sistemului electoral mixt, dar și adoptarea Legii Magnițki.

Filip, despre 8 inițiative ale ACUM: Pentru ei e mai important procesulFilip, despre 8 inițiative ale ACUM: Pentru ei e mai important procesul

Rugat să comenteze aceste inițiative, președintele fracțiunii PDM, Pavel Filip, spune că încă nu a văzut aceste proiecte, dar i se creează impresia că pentru blocul ACUM este mai important procesul, decât rezultatul, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Nu vreau să mă lansez în a da aprecieri acestor inițiative, să vedem ce proiecte au fost lansate. Eu nu am văzut aceste proiecte, nimeni din colegii mei nu a văzut aceste inițiative, dar există niște etape care trebuiesc trecute. Trebuie să fie alese organele de conducere a Parlamentului, sunt niște lucruri elementare, înregistrarea proiectelor, cine pune aceste proiecte pe ordinea de zi, trebuie să treacă avizările comisie parlamentare și multe altele”, a spus Filip.

În același timp, deputatul a venit și cu o opinie personală: „Mi se crează impresia că pentru ei este mai important procesul, crearea unei percepții, decât rezultatul”.

Joi a avut loc prima ședință a Parlamentului, care s-a terminat într-o oră din cauza lipsei majorității Parlamentare. După ședință, deputații blocului ACUM au anunțat despre cele opt inițiative legislative.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării