main logo
1545

Filip, către Nemerenco: Pe Facebook nu construiești un sistem medical puternic

După ce noul ministrul al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat că oprește campania "Un doctor pentru tine", fostul premier s-a arătat indignat și a venit cu o reacție.

Filip, către Nemerenco: Pe Facebook nu construiești un sistem medicalFoto: Știri.md

Potrivit lui Pavel Filip, acest proiect a fost unul temporar de care este mândru că a fost implimentat, transmite Știri.md

"Peste 80.000 de oameni au fost consultați gratuit până acum în cadrul campaniei #undoctorpentrutine. Este un proiect de care sunt mândru, un proiect care a fost gândit ca o soluție temporară până când vom reuși să construim în Moldova un sistem medical sănătos", a scris Filip pe pagina sa de facebook. 

Totodată, fostul prim-ministru critică decizia luată de Ala Nemerenco de a încheia campania și se întreabă cum se va rezolva acum problema oamenilor în privința sănătății.

"Dacă stai în birou în Chișinău și scrii postări pe Facebook, nu construiești un sistem medical puternic și nici nu vezi cât de mari sunt problemele în satele noastre. Este un domeniu complicat, de asta am venit cu acest program de profilaxie. Închiderea lui cum va rezolva problemele care sunt?
Înțeleg că nu puteți construi, dar de ce distrugeți? Atâția oameni au beneficiat de aceste consultații gratuite. Puteți să îi asigurați că de mâine se vor bucura de servicii medicale de calitate?", a mai adăugat Filip. 

Știri.md amintește că Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale oprește campania Un doctor pentru tine, pe motiv că această campanie este „lăsată în voia sorții și nu este mai mult decât un proiect electoral”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării