main logo
4701

Filat: Trădările sunt foarte la modă în Republica Moldova

Fostul premier și lider PLDM, Vlad Filat, participă împreună cu ceilalți membri de partid la evenimentul organizat cu ocazia celei de-a 12-a aniversăre a partidului.

Filat: Trădările sunt foarte la modă în Republica MoldovaFoto: știri.md

Vlad Filat a ținut un discurs în fața membrilor PLDM. Acesta a vorbit despre intențiile sale și a atins mai multe subiecte „sensibile”, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

„O să încerc să vă spun direct ceea ce nu am reușit. Eu am activitatea politică suspendată și o voi avea în continuare până când voi demonstra că tot ce s-a vorbit, ce s-a promovat în privința mea a fost un neadevăr. Însă faptul că eu voi avea activitatea politică în continuare suspendată nu înseamnă că ei pot să-mi suspendeze activitatea în acțiunile pentru care am luptat. Asta ține de statul de drept, de integrare europeană autentică și de faptul că Republica Moldova trebuie dusă în locul său firesc, în Europa”, a declarat Filat.

De asemenea, ex-premierul a mai spus că actualul sistemul al Republicii Moldova este unul „putred”. 

„Știu că foarte mulți au așteptat ca eu să explodez. Eu astăzi vreau să vă spun că în țara asta sistemul, nu e doar corupt. Putreziciunea din care face parte și lașitatea umană și trădările, sunt foarte la modă în Republica Moldova. Pentru că acest regim putred să sară în are, nu este suficient ca eu sau altcineva să facă declarații, este necesar să avem presă liberă și independentă, care să informeze și să ajute oamenii să înțeleagă procesele importante din această țară, un sistem politic functional”, a mai adăugat Vlad Filat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării