main logo
1914

Filat: Televiziunea lui Plahotniuc, surse de informare din penitenciar

Singurele surse de informare din penitenciarul nr.13, în care își ispășește pedeapsa fostul prim-ministru al R. Moldova, Vlad Filat, ar fi televiziunile afiliate fostului lider democrat, Vlad Plahotniuc.

Filat: Televiziunea lui Plahotniuc, surse de informare din penitenciar

Cel puțin asta susține Filat, care speră ca în viitorul apropiat să se informeze din surse în care „lumea nu-i doar alb-negru”. 

Întrebat dacă a văzut dezvăluirile fostei magistrate de la Curtea de Apel Ludmila Ouș, care a făcut parte din completul de judecată în „Dosarul Filat”, fostul prim-ministru a declarat că nu are posibilitatea să se informeze din alte surse decât cele din holdingul „General Media Group”, care sunt afiliate lui Vlad Plahotniuc, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Din păcate, până nu demult, având acces doar la holding, vedeam doar isprăvile lor de la guvernare. Acum văd calitățile lor, în ghilimele, excepționale fiind în opoziție. Sper că vom avea și noi ocazia să privim și alte surse din care să vedem că lumea nu-i doar alb negru”, a declarat Vlad Filat în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării