main logo
1722

Figurează Oleg Reidman în dosarul fraudei bancare? Răspunsul lui Robu

Întrebat dacă deputatul BCS Oleg Reidman figurează în dosarul fraudei bancare, procurorul general interimar Dumitru Robu a declarat că la moment acesta nu are vreun statut pe cauza numită generic frauda bancară.

Figurează Oleg Reidman în dosarul fraudei bancare? Răspunsul lui RobuFoto: știri.md

"Examinați instrumentarea unui dosar în privința domnului Reidman, care figurează în mai multe analize efectuate, inclusiv de Consiliul Anticorpuție? Are domnul Reidman atribuție la frauda bancară?", a fost întrebat Robu, transmite Știri.md.

"Din câte cunosc, la moment domnul Reidman încă nu are vreun statut pe cauza numită generic frauda bancară. La timpul potrivit o să comunicăm ce persoane mai sunt vizate", a răspuns procurorul general interimar.

Știri.md amintește că Oleg Reidman, deputatul din Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor, fost consilier economic al președintelui Voronin, ar fi unul din personajele-cheie în frauda bancară şi spălarea ulterioară a banilor. Informaţia se regăseşte în raportul „Republica offshore”, făcut public luni de Comitetul Consultativ Independent Anticorupție (CCIA).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării