286
1
Fără tribună și fără susținători. Promisiunile lui Ceban pentru Chișinău
286
1

Candidatul socialiștilor la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, a susținut, astăzi, 11 septembrie, o conferință de presă la care a vorbit despre realizările sale, din ultimul an, în calitate de consilier municipal la Primaria Chisinau.

Foto: ZdG.md

Tot aici, Ceban a lansat mai multe promisiuni, în lupta pentru șefia Capitalei, pentru a convinge cetățenii că le merită voturile, transmite Știri.md cu referire la ZdG.md

Socialistul Ion Ceban, care, astăzi, a schimbat costumul pe blugi și adidași, a susținut o conferință de presă lângă un havuz din Capitală, care, potrivit lui, a fost reabilitat la inițiativa consilierilor socialiști. De această dată, fără tribună cu sigla PSRM și fără susținători în spatele său, candidatul socialiștilor la funcția de primar s-a lăudat cu realizarile sale, în calitate de consilier municipal, din ultimul an de la Primărie.

”Am reabilitat 3 havuzuri, altele sunt în stadiu de proiectare. La inițiativa noastra acum avem 250 de terenuri de joacă instalate în municipiul Chișinău”, a declarat Ceban.

Ceban a explicat și de ce astăzi a venit îmbrăcat în blugi și adidași.

„În Parlament este o etichetă care nu este tot timpul comodă, iar în oraș trebuie să mergem îmbrăcați comod”, spune socialistul.

După asta, au venit și noile promisiuni. Pe lângă modernizarea Chișinăului, Ceban promite că dacă ajunge primar va raporta fiecare bănuț pe care îl va cheltui la Primărie.

„Eu vă invit la modernizarea a tot ce vedeți în Chișinău. Un alt proiect pe care mi l-am propus este reabilitarea parcurilor. Am intervenit până acum în câteva parcuri din capitală. Dacă ajung primar, banul va fi cheltuit transparent, fiecare leuț va fi raportat zilnic. Vă promit”, a mai spus Ion Ceban.

Ion Ceban este candidatul Partidului Socialist pentru funcția de primar general al Capitalei.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter