main logo
647

Fără BCS la prelungirea stării de urgență: Fracțiunea a părăsit sala plenului

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) nu vor participa la examinarea subiectului legat de prelungirea stării de urgență cu încă 60 de zile.

Fără BCS la prelungirea stării de urgență: Fracțiunea a părăsit salaFoto: realitatea.md

Anunțul a fost făcut astăzi, 28 iulie de către fracțiunea BCS, în cadrul unui briefing de presă, înainte ca acest subiect să fie supus examinării în plen, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Opoziția afirmă că nu înțeleg de ce este nevoie de prelungit starea de urgență, dacă Guvernul, Parlamentul și toate celelalte instituții ale statului sunt în deplină funcționalitate.

De asemenea, BCS declară că, scopul real al acestor stări de urgență este de a ascunde adevăratele probleme și incapacitatea actualei guvernări de a găsi soluții.

Amintim că, la ședința de miercuri, 27 iulie a Cabinetului de miniștri, a fost aprobată hotărârea prin care se cere prelungirea stării de urgență cu încă 60 de zile.

Ulterior, prim-ministra, Natalia Gavrilița, a anunțat că va veni la ședința Parlamentului de astăzi pentru a cere deputaților instituirea din nou a stării de urgență.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării