main logo
1150

Fadei Nagacevschi, numit consilier al președintelui Parlamentului

Avocatul Partidului Socialiștilor, Fadei Nagacevschi, a fost numit consilier al președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Fadei Nagacevschi, numit consilier al președintelui ParlamentuluiFoto: socialistii.md

În Cabinetul speakerului a mai ajuns Teodora Vanghelii, care a fost anterior consilier al președintelui fracțiunii Partidului Socialiștilor în Parlament, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Aceasta a candidat și la alegerile parlamentare, fiind numărul 51 în lista PSRM. Deocamdată, Zinaida Greceanîi nu și-a desemnat un șef de Cabinet.

Vicepreședinta Parlamentului, democrata Monica Babuc l-a numit șef de Cabinet pe Vitalie Băbălău care i-a fost consilier și la Ministerul Culturii. Tot consilieră a democratei a ajuns și Maria Găină, care fusese angajată în serviciul informare și comunicare cu maas-media la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Vicepreședintele socialist al Parlamentului Ion Ceban și-a ales deja două consiliere: Alina Tabacari care a fost coordonatoare de proiecte la Mișcarea de Tineret a PSRM și Hristina Răilean.

Vicepreședintele Parlamentului Mihai Popșoi și-a numit la fel doi consilieri: Gheorghe Hajder și Victor Agrici.

Iar vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari și-a completat deja toată echipa. Șefă a Cabinetului a fost numită Mariana Ambros, iar funcțiile de consiliere au fost ocupate de Cristina Jitari și Natalia Bondarciuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării