main logo
1084

Expert: PSRM și ACUM nu trebuie să meargă la compromis cu PDM

"Niciun fel de negocieri, niciun fel de compromisuri", astfel a comentat analistul politic Alexei Tulbure propunerea Partidului Democrat de a începe discuţii cu Partidul Socialiştilor şi blocul ACUM.

Expert: PSRM și ACUM nu trebuie să meargă la compromis cu PDM

Potrivit agenţiei Infotag, expertul a menţionat pe reţelele sociale că "uzurpatorii, infractorii doresc dialog, afirmând că "deciziile" motivate politic ale Curţii Constituţionale de buzunar sunt legitime", transmite Știri.md.

"Adică "negrul" ei continuă să-l numească "alb" şi doresc să-i impună pe toţi să fie de acord cu acest lucru. În fruntea negociatorilor este hoţul Cebotari. Nu există criză constituţională. Nici putere duală. În ţară funcţionează un Parlament legitim şi a fost format un Guvern legitim. Guvernul lui Filip nu este legitim. PDM a fost scos de la putere. Iar acţiunile sale şi cele ale lui Plahotniuc şi anturajului său au toate semnele unei lovituri de stat. Aceşti oameni trebuie să poarte "dialog" cu procurorii. Cu noi procurori", a spus expertul.

Potrivit lui, "negocierile în aceste condiţii nu pot fi decât despre condiţiile pentru transferul paşnic al puterii".

Analistul politic Victor Ciobanu, la rândul său, a scris că PDM "a propus în acest fel să se discute condiţiile capitulării". 

Fostul ministru al Economiei RM, Alexandru Muravschi, a propus Partidului Democrat să tacă, menţionând că, auzind de la vicepreşedintele său, Andrian Candu, "apelurile permanente de a respecta Constituţia şi de a acţiona numai în baza legii, te miri de rezervele nelimitate de cinism ale acestei persoane".


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării