main logo
838

Expert: Imaginea opoziției va suferi în urma alegerilor din Hâncești

Din punct de vedere politic, opoziţia de dreapta va pierde cel mai mult în urma alegerilor din Hânceşti. De această opinie este analistul politic Ştefan Gligor.

Expert: Imaginea opoziției va suferi în urma alegerilor din Hâncești

Potrivit Infotag, el a menţionat pe reţelele sociale că partidele de dreapta, "pe lângă faptul că s-au certat ca nişte copii mici de la un mandat de deputat, nu au ştiut să renunţe nici atunci când viaţa celor pentru care cică fac politică era pusă în pericol", transmite Știri.md.

"Nu o fac pentru oameni, o fac pentru propriul ego. Candidaţii opoziţiei trebuiau să îndemne oamenii să stea acasă. Niciodată, niciunul din cei care participă la această cursă electorală nu vor mai avea ocazia să salveze atâtea vieţi omeneşti câte au putut salva acum", consideră Gligor.

În opinia sa, dacă partidele de dreapta ar fi îndemnat alegătorii să stea acasă, "posibil pierdeau circumscripţia, dar câştigau simpatia şi încrederea unui popor".

"Politicienii din opoziţie au ratat în circumscripţia Hâncești o ocazie extraordinară să-şi refacă poziţiile lovite dur de pierderea alegerilor în Chişinău, concursuri tâmpite, certuri în interiorul blocului ACUM şi procesul dezastruos de desemnare a candidatului unic în circumscripţie.

În aceste alegeri nu sunt câştigători, toţi sunt perdanți. Cel mai mare perdant sunt oamenii, mulţi vor plăti cu sănătate, iar unii cu viaţa", susţine expertul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării