main logo
703

Examinarea recursului depus de avocații lui Dodon, amânată

Magistrații Curții de Apel Chișinău au amânat ședința de joi la care urmau să examineze recursul avocaților fostului președinte socialist al R. Moldova, Igor Dodon, privind anularea măsurii de arest la domiciliu aplicată în privința lui Dodon.

Examinarea recursului depus de avocații lui Dodon, amânatăFoto: timpul.md

Ședința de la Curtea de Apel urmează să fie reluată luni, 29 august, începând cu ora 13:00, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

Potrivit lui Nicolae Posturusu, unul din avocații lui Igor Dodon, ședința de la Curtea de Apel care urma să aibă loc joi, 24 august, a fost amânată pe motiv că procurorul a depus și el recurs, care nu a fost din timp remis avocaților.

Nicolae Posturusu susține că acuzatorul de caz „solicita înăsprirea condițiilor de arest la domiciliu”, în privința fostului președinte al țării Igor Dodon, bănuit de îmbogățire ilicită, corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală și trădare de Patrie.

„Procurorul a depus și el recurs, care nu a fost remis avocaților din timp. Solicită înăsprirea condițiilor de arest la domiciliu”, a declarat pentru Ziarul de Gardă Nicolae Posturusu, unul din avocații lui Igor Dodon.

Pe 18 august 2022, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au admis demersul procurorilor și au dispus prelungirea măsurii preventive sunt formă de arest la domiciliu, pentru 30 de zile, în privința fostului președinte al R. Moldova, Igor Dodon.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării