main logo
940

Examenul din februarie al lui Țuțu: Eu cred că o să-l trec cu brio

Constantin Țuțu nu mai ascunde că va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Examenul din februarie al lui Țuțu: Eu cred că o să-l trec cu brioExamenul din februarie al lui Țuțu: Eu cred că o să-l trec cu brio

Cel puțin asta reiese dintr-un video ce a fost postat pe rețelele de socializare. Pentru Țuțu aceste alegeri sunt un „examen” care democratul este încrezut că-l va trece cu succes, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Într-adevăr în luna februarie un examen, unul foarte complicat. Eu cred că o să-l trec cu brio, pentru că am o echipă seriosă. Am făcut foarte multe lucruri frumoase și nu o să mă opresc aici, sunt prea tânăr ca să mă opresc. Am de la cine învăța, domnul primar mereu îmi e alături”, a declarat Constantin Țuțu în cadrul unei noi vizite în teritoriu.

Deputatul PD, Constantin Țuțu, zilnic se află la întâlniri cu cetățenii, face acte de caritate, lucru în teritoriu, concerte, discursuri de mulțumire și laudă pentru Partidul Democrat. Deși până la începutul campaniei electorale mai este timp, Țuțu și-a intensificat activitatea în suburbiile Chișinăului și a devenit mai vizibil pe rețelele de socializare.

Există zvonuri că Constantin Țuțu ar putea candida la alegerile parlamentare din februarie 2019 pe circumscripția nr. 33 din Chișinău, deputatul nu a dat un răspuns. „Încă nu pot să vă spun, cum o să decidă colegii mei”, le-a spus Țuțu, acum câteva săptămâni, jurnaliștilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării