main logo
1319

Ex-vicepremier: Guvernanții noștri se consideră salvatori ai națiunii

Fostul vicepremier al Republicii Moldova, Victor Stepaniuc, a criticat dur noua guvernare pentru acțiunile întreprinse de când a venit la putere.

Ex-vicepremier: Guvernanții noștri se consideră salvatori ai națiunii

Victor Stepaniuc a sfătuit noua guvernare să „conștientizeze profund gravele probleme și situația Moldovei” pentru a nu săvârși greșelile din trecut, transmite Știri.md.

„Toate reformele în economie după anul 1991, ca regulă, s-au făcut haotic, au dus la degradarea economiei și nivelului de viață a cetățenilor și în mare parte s-au realizat de oameni părtinitori și deseori incompetenți și lipsiți de voință, care lucrează doar după sfaturile FMI și în înteresul corporațiilor bogate.

Guvernanții noștri, venind în fruntea statului ca regulă, neagă tot ce au făcut predecesorii, se consideră salvatori ai națiunii, atotștiutori și deținători ai adevărului absolut. E timpul ca în al 12-lea ceas, măcar actualii guvernanți, politicienii, intelectualii să conștientizeze profund gravele probleme și situația Moldovei. 

Trebuie dezvoltat dialogul social și politic pe toate diagonalele posibile și de semnat un Pact de Salvare Națională pentru 8 ani, scopul căruia trebuie să fie nu politică, geopolitică și ambițiile de putere, ci strategia dezvoltării țării, creșterea economiei, calității vieții pentru majoritatea cetățenilor, creșterea numărului populației în Moldova, etc etc…”, a declarat Stepaniuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării