main logo
1104

Ex-președintele Petru Lucinschi anunță cum a devenit acționar la Unibank

Fostul președinte al R. Moldova, Petru Lucinschi, scos recent de sub urmărire penală în dosarul privind „frauda bancară”, susține că a devenit acționar la Unibank la propunerea lui Ilan Șor.

Ex-președintele Petru Lucinschi anunță cum a devenit acționar la Unibank

Potrivit fostului șef al statului Șor i-a propus să cumpere acțiuni la Unibank, iar bani pentru procurarea acestora fostul președinte i-a împrumutat de la „prieteni” de-ai lui Ilan Șor transmite Știri.md cu referire la ZdG.

Declarațiile au fost făcute de către Petru Lucinschi marți, 22 septembrie, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Tot fostul președinte al R. Moldova susține că niciodată nu a obținut niciun profit de la Unibank și că nu a contractat niciun credit de acolo.

Fostul președinte al R. Moldova, Petru Lucinschi, împreună cu alți 5 acționari ai Unibank, au fost scoși de sub urmărire penală în dosarul privind „frauda bancară”.

Anunțul a fost făcut luni, 14 septembrie, de către Procuratura Generală, printr-un comunicat de presă.

Acum un an, cei șase acționari ai Unibank au fost puși sub învinuire, fiindu-le încriminată „comiterea escrocheriei în proporții deosebit de mari și spălare de bani în interesul unui grup criminal organizat”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării