main logo
689

Ex-premierul Sturza: Timpul trece, odată cu el se spulberă și speranța

„Timpul trece vertiginos și odată cu el se spulberă și speranța că deoligarhizarea se va produce”, este opinia ex-prim-minstrului Ion Sturza, cu privirea la situația socială și politică din Republica Moldova.

Ex-premierul Sturza: Timpul trece, odată cu el se spulberă și speranța

Fostul premier spune că guvernarea de la Chișinău ar trebui să includă revină prioritar pe agendă subiectele precum activitatea întreprinderilor de stat precum Metalferos, Moldtelecom, Franzeluța, Poșta Moldovei ș.a., transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„O întrebare (legitimă, cred!): Ce se mai întâmplă cu monopolul la importul de pește, carne, mărfuri de larg consum din China; livrarea de fructe și legume la export în CSI și multe altele, „obnalichca”? Dar „Metalferos”, „Moldtelecom”, „Posta Moldovei”, „Franzeluța”, RED Nord, Calea Ferata, „Moldovagaz”, Vama, depozitele vamale, „Moldelectrica”, „Moldatsa” etc.? Mizeriile cu Transnistria, contrabanda masivă de țigări, produse accizate către România?

Schemele nu au fost stopate! Fumigenele cu CC și altele sunt OK, dar cine strânge banii astăzi? De ce nu au venit manageri noi, profesioniști și onești? Ce se mai întâmplă cu „Air Moldova”? „Managera” Ilona Șor se pare că a fugit din țară… Câte luni mai rezistă până va intra în colaps? Așa, o mică catastrofă pentru economia țării…”, a comentat Sturza.

Ex-prim-ministrul pomenește și despre „schemele de milioane” ale președintelui Dodon:„Apropos, cu schemele de milioane ale domnului Dodon ce facem? Ne lăsăm de satana?”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării